Co se stane, když vás někdo zablokuje na WhatsApp
Blokuje vás někdo na WhatsApp? Bezpochyby, WhatsApp je úžasné a úžasné stvoření. Je to svatý grál aplikací pro rychlé zasílání zpráv. Ale někdy to může také dráždit. Například když vás značky začnou spamovat pomocí svých propagačních akcí nebo vám někdo pošle nechtěné texty.
V těchto situacích je dobré tyto kontakty ztlumit. Určitě ztlumení kontaktu nestačí. V takovém případě můžete kontakt zablokovat, protože blokování někoho je zcela jiné než ztlumení různými způsoby.
Věděli jste ale, co se stane, když někoho zablokujete na WhatsApp? Může vám tato zablokovaná osoba zavolat nebo zobrazit váš profilový obrázek? Pokud chcete znát odpověď na všechny tyto otázky, ponořte se níže!
Někdo vás zablokuje na WhatsApp -> Zkontrolovat předchozí záznam na Whatsappu

Blokování někoho nemůže ovlivnit jeho předchozí textové zprávy nebo mediální soubory, protože zůstane v mobilu, dokud je ručně neodstraníte.
Nové textové zprávy
Pokud chcete, aby byly věci soukromé, WhatsApp nedokáže zviditelnit, že někdo byl zablokován. Blokovaná osoba tedy stále prohlíží pole pro psaní a odesílá zprávu, ale zprávy vám poslat nelze.
Poté, co někoho zablokujete, můžete také ztratit možnost kontaktovat ho na WhatsApp. A pokud chcete poslat zprávu, WhatsApp vás upozorní, že chcete danou osobu nejprve odblokovat.
Zálohování a zobrazení blokovaného kontaktu
Po odblokování kontaktu se zprávy přijaté během doby, kdy byl účet zablokován, nebudou moci zobrazit na vašem mobilu. Tyto zprávy nemůžete načíst.
Pokud mluvíme o blokování a odblokování, možná nevíte, že služby VPN, jako je NordVPN, vám umožňují odblokovat některé služby, které mohou být blokovány pomocí vašich ISP. Pomáhá vám také zůstat v anonymitě na internetu. Doporučujeme NordVPN pro svou obrovskou síťovou ochranu serveru a zabezpečení.
Přečtěte si účtenky
Chcete-li rekapitulaci, WhatsApp nabízí tři druhy zaškrtnutí nebo zaškrtnutí pro zobrazení přijetí zprávy. Jedna šedá značka označuje, že zpráva byla odeslána. Dvojitá šedá značka však znamená, že zpráva byla doručena, a smrtící modrá značka znamená, že někdo zprávu přečetl.
Když vám zablokovaná osoba pošle zprávu, zobrazí se této osobě jedna šedá značka, když vám zpráva nebude doručena.
Žádný hovor nebo hovor
Blokovaná osoba také stále volá vaše číslo WhatsApp, ale WhatsApp vás na to nemůže upozornit. To znamená, že na vaší straně nebude žádný příchozí hovor. Blokovanému kontaktu také nezavoláte, dokud jej neodblokujete.
Stav: Online a poslední vidění
Na WhatsApp existují dva druhy stavu: naposledy viděný nebo online. Poté, co jste aktivní na WhatsApp, tj. Když je aplikace spuštěna v popředí, uvidí vaše kontakty WhatsApp váš stav jako online. Stav naposledy viditelného se zobrazí naposledy, kdy osoba použila WhatsApp. I když můžete deaktivovat stav poslední viděné, nemůžete vypnout online stav.
Když ale někoho zablokujete, nebude moci zobrazit, zda jste online. Stavová oblast v dolní části vašeho jména v podprocesu chatu bude prázdná. Může to platit i z vaší strany. To znamená, že také nemůžete zobrazit jejich online stav.
Blokování někoho oslabuje schopnost vidět naposledy viděného. Oba nemůžete zobrazit navzájem naposledy viděné.
Profilový obrázek:
Kdykoli někoho zablokujete, nebude moci zobrazit váš profilový obrázek, ale zobrazí výchozí profilový obrázek WhatsApp pro váš kontakt.
Můžete si však také zobrazit aktuální a budoucí aktualizace profilových obrázků blokované osoby, dokud vás také nezablokuje.
O & Stav
WhatsApp také nabízí nastavení soukromí nebo zabezpečení pro pomíjivý stav aka příběhy. Pokud někoho zablokujete, pak tato osoba nebude moci zobrazit naše příběhy ani stav.
Podobně bude váš textový stav nebo O aplikaci skrytý před blokovaným kontaktem. Také se vám zobrazí jejich About. Můžete si prohlédnout veškeré provedené úpravy.
Různé skupiny
Po zablokování někoho zůstanou chatovací skupiny nedotčeny. Znamená to, že oba budete moci zobrazit zprávy ze svých společných skupin.
Myslíte si, že byl z vašich kontaktů odstraněn blokovaný kontakt
Ne. Blokováním kontaktu je nelze odstranit z vašeho seznamu kontaktů nebo z telefonního seznamu. Chcete-li kontakt odebrat, budete jej muset odstranit ze seznamu kontaktů v telefonu.
root htc m9 verizon
Někdo vás zablokuje na WhatsApp -> Jak:
Pokud chcete někoho zablokovat na svém mobilním telefonu, klikněte na ikonu se třemi tečkami umístěnou v pravém horním rohu aplikace WhatsApp. Přejděte na Nastavení> Účet> Soukromí> Blokované kontakty. Klikněte na ikonu Přidat a vyberte kontakt, který chcete blokovat.
Na iPhone přejděte do Nastavení> Účet> Soukromí> Blokováno> Přidat nový. Poté vyberte kontakt, který chcete blokovat. Chcete-li odblokovat, opakujte kroky a odeberte kontakt ze seznamu blokovaných.
Pokud chcete blokovat neznámá čísla, přejděte na chat a klikněte na možnost Blokovat.
Podívejte se, kdo vás zablokoval na Whatsappu
Neexistuje žádný přímý způsob nebo aplikace, která vám umožní kontrolovat lidi, kteří vás zablokovali. Pokud si však myslíte, že vás někdo blokuje, je na čase zkontrolovat něco, co se stane, když vás někdo zablokuje.
Zpočátku zmizí online stav nebo naposledy viděný. Poté obdržíte jedno zaškrtnutí pro vaše zprávy a nakonec nebudete moci zobrazit profilovou fotku kontaktu. Pokud se všechny stanou skutečností, pak by se mohlo ukázat, že jste byli zablokováni.
Alternativním způsobem, jak zkontrolovat, že jste byli zablokováni, je vytvořit skupinu a přidat ji do této osoby. Pokud je můžete snadno přidat, znamená to, že vás nemohou blokovat. Pokud je však nemůžete přidat, je špatné, že jste mohli být zablokováni.
Závěr:
Tady je vše o tom, co se stane, když vás někdo zablokuje na WhatsApp. Blokovat někoho je poměrně jednoduché nebo snadné. Je však obtížný krok ignorovat komunikaci s někým. Nebudete moci načíst odeslané zprávy ani označit profilovou fotku blokované osoby. Než někoho zablokujete, dobře si to promyslete.
Pokud máte další dotazy a dotazy, dejte nám vědět v sekci komentářů níže!
Přečtěte si také:


