Jak odstranit odeslanou zprávu na Snapchat
Snapchat je aplikace založená na dočasně dostupných informacích. Platnost vašich příběhů vyprší a vaše chatové zprávy vyprší. To je to, co podporuje interakci s uživateli aplikace. Pokud nebudete s obsahem pracovat, když je k dispozici, možná to nebudete moci udělat později. Snapchat přidal do vašeho chatu novou funkci, která vám umožní smazat zprávu odeslanou na Snapchat. Pracuje s vlákny individuálního chatu a vlákny skupinového chatu.
Zde je návod, jak odstranit zprávu odeslanou na Snapchat.
Jak odstranit odeslanou zprávu na Snapchat
Nejprve musíte aktualizovat aplikaci Snapchat na nejnovější dostupnou verzi. Tato funkce byla přidána a funguje prostřednictvím aktualizace aplikace. To také znamená, že pokud vaši přátelé používají předchozí verzi aplikace, možná nebudete moci smazat zprávu odeslanou ve vláknu chatu.
- Po aktualizaci aplikace pošlete zprávu kontaktu, který ví, že používáte nejnovější verzi aplikace.
- Stiskněte a podržte zprávu, kterou jste právě odeslali, a zobrazí se nabídka.
- Měli byste tam mít možnost „Smazat“.
Tato funkce vyžaduje, aby byly splněny dostatečné podmínky, aby fungovala. Při našich počátečních testech se tlačítko Smazat jednoduše nezobrazí. Když smažete zprávu poprvé, Snapchat vám řekne, že se ji pokusí smazat z vašich přátel, ale ne vždy to může udělat. Váš web je na internetu špatný nebo předchozí verze Snapchatu je důvodem, proč se zrušení nemusí podařit.
Když smažete zprávu, zobrazí se v chatu akce pouze od vás, nebo se z vaší strany zobrazí zpráva „Smazali jste chat“, ale váš přítel na konci stejnou zprávu neuvidí.
Přečtěte si také: Tiskněte přímo ze smartphonu Android
Nejlepší způsob je smazat zprávu co nejdříve. Pokud váš přítel viděl zprávu, neexistuje způsob, jak ji obnovit, což znamená, že s aktivním chatem máte velmi málo času na reakci. Se skupinovými chaty máte trochu větší rezervu. Zdá se, že dokud všichni ve skupině zprávu neviděli, je stále možné ji obnovit. Vydedukovali jsme to na základě malé ukázky, že Snapchat nabízí novou funkcionalitu. Pokud máte skupinový chat se 6 lidmi a pošlete zprávu, kterou viděli pouze 3 nebo 4, stále ji můžete získat.
Jak smazat všechny zprávy
Chcete jít nad rámec jedné zprávy? Můžete také smazat celou konverzaci, více či méně.
- Nejprve přejděte na obrazovku Přátelé.
- Poté podržte vlákno zpráv, které chcete smazat.
- Zobrazí se vyskakovací nabídka.
- Vyberte Více a potom klepněte na Vymazat historii konverzace.
Tím odstraníte celou konverzaci z obrazovky vašeho přítele. Nesmaže odeslané ani uložené zprávy, ale je to dobrý způsob, jak seřadit obrazovku přátel, abyste mohli snadněji najít nejdůležitější konverzace.


