Jak zakázat automatické přihlášení Chrome do služeb Google

S Chrome 69 Google vás začali automaticky přihlašovat do prohlížeče Chrome, kdykoli se přihlásíte na web Google, jako je Gmail. Chrome 70, který je nyní k dispozici, má skrytou možnost tuto funkci deaktivovat. V tomto článku budeme hovořit o tom, jak zakázat automatické přihlášení Chrome do služeb Google. Pojďme začít!





chyba 963 google play

To bylo ve skutečnosti velmi frustrující pro mnoho uživatelů. Protože někteří uživatelé upřednostňují pouze používání místního účtu v prohlížeči Chrome a používání služeb Google samostatně. V některých případech mohou sdílet prohlížeč s ostatními uživateli a nechtějí neočekávaně opustit svůj účet přihlášený. Mnohým uživatelům připadalo obtížné tuto funkci automatického přihlášení vypnout. Google naštěstí poslechl zpětnou vazbu od svých uživatelů, kteří dbají na ochranu soukromí, a povolil možnost vypnout automatické přihlášení s vydáním Chrome 70.



Někteří uživatelé prohlížeče Chrome považují přihlášení do Chromu za skvělé. Jiným se to však nemusí líbit. Pokud spadáte do druhého tábora a nelíbí se vám automatické přihlášení do prohlížeče Google Chrome. Naštěstí nejnovější verze prohlížeče Chrome ve skutečnosti usnadňují deaktivaci funkce automatického přihlášení do prohlížeče Chrome. Ukážeme vám, jak tuto funkci vypnout.

Zakázat automatické přihlášení do Chrome - Desktop

Nejprve se ujistěte, že používáte Chrome 70 nebo novější. Svou verzi prohlížeče Chrome můžete zkontrolovat také výběrem rozbalovací nabídky Chrome. Poté vyberte O aplikaci Google Chrome.



Alternativní způsob, jak najít verzi prohlížeče Chrome, je přejít na ikonu se třemi tečkami v pravém horním rohu a vybrat Nápověda poté O aplikaci Google Chrome.



Poté vás přivede na obrazovku, která zobrazí verzi vašeho Google Chrome.

twitch nefunguje na chromu 2016

Kroky

  • Klikněte na ikonu Chrome rozbalovací nabídka v levém horním rohu okna prohlížeče
  • Poté klepněte na Předvolby z rozbalovací nabídky
  • Přejděte dolů a klikněte na Pokročilý rozbalte možnosti
  • Přepněte možnost Povolit přihlášení Chrome do vypnuté polohy
  • Klepněte na Vypnout potvrďte, že chcete Vypněte synchronizaci a personalizaci

Zakázat automatické přihlášení Chrome - Android

Ve výchozím nastavení umožňuje aplikace Google Chrome pro zařízení Android funkci automatického přihlášení. Můžete je však ručně vypnout podle těchto kroků.



  • Otevřete aplikaci Google Chrome.
  • Klikněte na ikonu tří teček v pravé horní části obrazovky.
  • Poté klepněte na Nastavení.
  • Nyní klikněte na Hesla.
  • Klepnutím na zaškrtávací políčko vedle Automatického přihlášení zrušíte zaškrtnutí.

Poznámka : Mějte na paměti jednu věc, zdá se, že automatické přihlášení je v aktuální verzi prohlížeče Chrome ve výchozím nastavení povoleno. I když to můžete vypnout, budete si to muset pamatovat při nastavování nového prohlížeče, abyste zabránili neúmyslnému propojení vašeho účtu.



Závěr

Dobře, to bylo všechno, lidi! Doufám, že se vám líbí tento článek Zakázat automatické přihlášení do prohlížeče Chrome a bude vám užitečný. Dejte nám o tom zpětnou vazbu. Také pokud máte další dotazy týkající se tohoto článku. Pak nám dejte vědět v sekci komentáře níže. Brzy se vám ozveme.

instalační klíč systému Windows 8

Měj krásný zbytek dne!

Viz také: Falešná poloha v prohlížeči Google Chrome - vysvětleno